Zeker

zijn van

Een persoonlijke begeleiding.

Deskundigheid.

Een duidelijke visie.

Heldere rapportages.

Een zichtbaar resultaat.

Ferry Barnas

uw persoonlijke adviseur en coach.

Na een dienstverband bij Nationale-Nederlanden en als partner bij een re-integratiebedrijf heb ik Bazic organisatie advies opgericht. In mijn loopbaan heb ik van nabij gezien hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn en waartoe verzuim en arbeidsongeschiktheid kan leiden. Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om ook u de juiste weg naar een duurzame en vitale toekomst te wijzen!

 

Ik maak graag kennis met u.

Visie

Een duurzame organisatie is minder vanzelfsprekend als het soms lijkt. Een genomen besluit, hoog verzuim of een incident kunnen zomaar van invloed zijn op de prestaties of de toekomst van uw organisatie of van de mensen met wie u samenwerkt. Door relaties te wijzen op de risico’s bevorder ik de bedrijfscontinuïteit en breng ik organisaties in topconditie.

Missie

Duurzaam ondernemen heeft de toekomst. Klanten en werknemers zijn tevreden en over het algemeen genomen worden er goede resultaten gepresenteerd. Ik zie het als mijn missie om klanten te helpen bij het bouwen van een vitale organisatie. Dit door het creëren van maximale grip op de risico’s en op het verzuim. Voor mijn klanten zoek ik de beste oplossingen. 

Betrokken

Betrokkenheid bij mijn klanten en bij de maatschappij vind ik belangrijk. Ik besteed hier dan ook veel aandacht aan. Zo lever ik diensten die een duurzame bedrijfsvoering bevorderen en ondersteun ik werknemers bij hun loopbaan. Integer, betrokken, onafhankelijk en door het geven van duidelijke en goed onderbouwde adviezen.

Werkwijze

Het inventariseren, analyseren en beheersen van risico’s is een cyclisch proces. Een proces dat niet alleen vraagt om kennis van zaken maar ook de nodige tijd kost. Tijd die u liever besteed aan uw kernactiviteit. Ondanks dat ik niet alles uit uw handen kan nemen, kan ik u voor een belangrijk deel wel ontzorgen. Bij mijn dienstverlening staan uw specifieke vraag en uw wensen centraal. Als ik u mag ondersteunen dan doorloop ik met u een duidelijk en zorgvuldig traject. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en integere aanpak, door onafhankelijk te handelen en door het geven van goed onderbouwde adviezen. Samen met u zorg ik er zo voor dat ook uw organisatie in topconditie komt of blijft. 

Een zichtbaar resultaat

U kunt bij mij terecht voor een brede dienstverlening op het gebied van duurzaam ondernemen en de duurzame inzetbaarheid van uw mensen. Diensten die gericht zijn op het signaleren van knelpunten en diensten die de groei van uw organisatie kunnen stimuleren. De kracht zit hierbij in mijn integrale aanpak waarbij inventariseren, analyseren en het adviseren voor u leiden tot een beter bedrijfsresultaat.